Bukuria

Video/ Një makeup artiste nga New York-u, për të na mësuar të bëhemi si J.Lo

Video/ Një makeup artiste nga New York-u, për të na mësuar

https://www.youtube.com/watch?v=GVReQ2MrTGc

Kësaj radhe Estela Beauty Talk takoi make up artisten e vipave në New York, shqiptaren Vjosa Pacuku që është dhe themeluese e brandit ?Duart? të qerpikëve fallco. Vjosa ka ardhur në Shqipëri të realizojë Masterclass-in e saj të parë këtu e t?i mësojë makeup artistet e reja apo të apasionuarat pas makeup-it gjithë truket e shkëlqimit të J.Lo-së.

[caption id="attachment_366909" align="aligncenter" width="853"] Estela Ujka[/caption]

[caption id="attachment_366910" align="aligncenter" width="853"] Estela Ujka[/caption]

[caption id="attachment_366911" align="aligncenter" width="853"] Estela Ujka[/caption]

[caption id="attachment_366912" align="aligncenter" width="853"] Estela Ujka[/caption]

[caption id="attachment_366913" align="aligncenter" width="853"] Estela Ujka[/caption]

Teknika e saj me shumë shtresa, por shumë të holla do t'ju mahnisë edhe juve. Një vëmendje të madhe Vjosa i kushton higjenës së produkteve kozmetike dhe rëndësisë së veçantë të mirëmbajtjes së tyre duke i pastruar pas çdo përdorimi. Mendoj se dhe ju do dashuroheni me performancën e saj. Here comes Vjosa.

*Prodhim autentik i post.tirana në bashkëpunim me blogeren Estela Ujka & Aldi Karaj