Lajme nga Bota

Video/ Shoferja e autobusit bën gjestin dashamirës pasi sheh dy fëmijë vetëm, kur jashtë bënte -8 gradë

Video/ Shoferja e autobusit bën gjestin dashamirës pasi sheh dy

Ky është momenti prekës kur një shofere autobusi nga Wisconsin ndihmën një djalë gjashtë vjeç dhe motrën e tij të cilët po ecnin në rrugë, në një të ftohtë dimri me minus 8 gradë, pa xhup. Nicole Camberlain vuri re vogëlushët të cilët po ecnin përgjatë rrugës që ajo përkshon me autobus. Videoja që po thyen rrjetin tregon shoferen e cila pasi i merr brenda autobusit, i ul në sedilje dhe u hedh diçka krahëve. Ata ishin veshur me rroba që nuk e përballonin të ftohtin që ndihej si minus 16 gradë.

Në një intervistë për Fox6, Nicole tha: ‘Po binte borë, ishte ftohtë dhe pashë dhe ata fëmijë të vegjël. Fëmijët po kërkonin gjyshen e tyre që zakonisht i dërgon në shkollë, stacioni i autobusit të tyre është larg. Dhe e ndjeva detyrim ti ndihmoja. U premtova se do u gjeja edhe gjyshen'.

It was a frigid Monday morning in Waukesha, Wisconsin ? only 18 degrees with snow on the ground ? when bus driver Nicole Chamberlain passed two children wandering along the road. Interested in Good News? Add Good News as an interest to stay up to date on the latest Good News news, video, and analysis from ABC News. Good News Add Interest ?The little girl only had on a t-shirt and diaper and neither of them had a coat on,? Chamberlain told ABC affiliate WISN. ?They were headed toward a busy intersection and I knew there was no school bus stop down there, or school, so I knew right away I had to pull over and help them.? PHOTO: It was a frigid Monday morning in Waukesha, Wisconsin ? only 18 degrees with snow on the ground ? when bus driver Nicole Chamberlain passed two children wandering along the road. Waukesha Metro Transit It was a frigid Monday morning in Waukesha, Wisconsin ? only 18 degrees with snow on the ground ? when bus driver Nicole Chamberlain passed two children wandering along the road.more + After Chamberlain pulled over, she stepped out of the bus, called the children over and asked them ?what?s going on?? ADVERTISEMENT (MORE: This town will create a village of tiny homes for veterans) PHOTO: ?If that were to happen to my children, I would hope that there would be somebody, a decent human being, that would stop and help my kids,? Chamberlain said. WISN ?If that were to happen to my children, I would hope that there would be somebody, a decent human being, that would stop and help my kids,? Chamberlain said.more + ?They said, ?We?re looking for grandma,?? Chamberlain told WISN. ?I said, ?Come with me, I?m gonna put you on the warm bus and I?ll help you find grandma.?? She picked the 2-year-old girl up and ushered the girl?s 6-year-old brother onto the bus, then called the police. A camera on the bus caught Chamberlain shedding her coat to help cover the toddler?s bare legs.

Historia ishte që gjyshja ishte futur në bodrum për të kërkuar diçka dhe fëmijët kishin dalë për ta kërkuar në rrugë. Shoferja njoftoi policinë të cilët e kritikuan për mungesë përgjegjësie, por fëmijët treguan se ajo kujdesej për ta dhe se kishin dalë nga shtëpia pa u veshur mirë, siç i këshillon gjyshja e tyre. Prindërit e vogëlushëve të cilët ishin në punë, u kthyen dhe kërkuan ndjesë për incidentin e vogël.

It was a frigid Monday morning in Waukesha, Wisconsin ? only 18 degrees with snow on the ground ? when bus driver Nicole Chamberlain passed two children wandering along the road. Interested in Good News? Add Good News as an interest to stay up to date on the latest Good News news, video, and analysis from ABC News. Good News Add Interest ?The little girl only had on a t-shirt and diaper and neither of them had a coat on,? Chamberlain told ABC affiliate WISN. ?They were headed toward a busy intersection and I knew there was no school bus stop down there, or school, so I knew right away I had to pull over and help them.? PHOTO: It was a frigid Monday morning in Waukesha, Wisconsin ? only 18 degrees with snow on the ground ? when bus driver Nicole Chamberlain passed two children wandering along the road. Waukesha Metro Transit It was a frigid Monday morning in Waukesha, Wisconsin ? only 18 degrees with snow on the ground ? when bus driver Nicole Chamberlain passed two children wandering along the road.more + After Chamberlain pulled over, she stepped out of the bus, called the children over and asked them ?what?s going on?? ADVERTISEMENT (MORE: This town will create a village of tiny homes for veterans) PHOTO: ?If that were to happen to my children, I would hope that there would be somebody, a decent human being, that would stop and help my kids,? Chamberlain said. WISN ?If that were to happen to my children, I would hope that there would be somebody, a decent human being, that would stop and help my kids,? Chamberlain said.more + ?They said, ?We?re looking for grandma,?? Chamberlain told WISN. ?I said, ?Come with me, I?m gonna put you on the warm bus and I?ll help you find grandma.?? She picked the 2-year-old girl up and ushered the girl?s 6-year-old brother onto the bus, then called the police. A camera on the bus caught Chamberlain shedding her coat to help cover the toddler?s bare legs.

‘Rëndësi ka që ata janë mirë dhe jetojnë në një familje të lumtur”, tregon shoferja në fund të intervistës.