SPORT

Video/ Tifozët e bënë një dush të mirë pak para ndeshjes

Video/ Tifozët e bënë një dush të mirë pak para

Mbase nuk është dhe aq për të qeshur për tifozët që u njomën në këtë ditë nëntori, por gjëra që ndodhin janë dhe nuk janë as tragjike. Impianti i vaditjes së fushës së stadiumit ka pësuar një defekt. Përveç funksionit të tij primar, vaditjes së fushës para ndeshjes, ka lagur dhe pak tifozët. Video u bë virale në rrjet.