Videopodcast

Aldo, chef-i i pjatave kuqezi

Aldo, chef-i i pjatave kuqezi

Ky episod është i një djali të talentuar. Ai u rikthye në Shqipëri për t`i gëzuar njerëzit me pjatat e tij. Njëra prej tyre quhet Kuqezi.

Në këtë podcast të ZëmeMirën njihu me Aldo Mehmetin!

Podcasti "Zë me Mirën" u mbështet nga RCC - Vodafone - Lajthiza - Credins - Uba dhe Eurosig

*E drejta për ripostim ndalohet pa lejen e editorit

Çdo shtrembërim i fakteve online do të ndiqet në rrugë gjyqësore