Videopodcast

Të luftosh për dashurinë (me seks) thotë Rita

Të luftosh për dashurinë (me seks) thotë Rita

Rita Petro vjen në këtë podcast si një zë i lirë i jetës publike. Nuk e kam ftuar per atë që thotë, por për atë që ka bërë ajo me jetën e saj. Se njerëz të lirë mund të thonë shumë se janë, por nga e thëna në të bërë është në mes një lum i tërë.

Lirinë nga banaliteti e ndan në kohën e internetit një fije peri dhe ata që ia dalin të jenë të lirë pa lënduar të tjerë, pa u bërë karagjozë e vulgarë, do doja t’i sillja në ZëmeMirënPodcast. Në këtë episod do të dëgjoni Ritën.

Për çfarë folëm? Pa hë gjejeni pak…?!!!!

Podcasti "Zë me Mirën" u mbështet nga Credins Bank dhe Lajthiza

*E drejta për ripostim ndalohet pa lejen e editorit

Çdo shtrembërim i fakteve online do të ndiqet në rrugë gjyqësore