Videopodcast

Varfëria që lindi pjatat më të shijshme në botë

Varfëria që lindi pjatat më të shijshme në botë

Në këtë fundvit vendosa të takoj një chef kuzhine meqënëse e gjithë sillet rreth festës e darkave dhe drekave. Për ne shqiptarët Viti i Ri mbetet ende shumë i fortë, në dallim nga bota e krishterë që ka përqëndrim tek Krishtlindjet.

Gjeli me përshesh është tavolina tipike, ah bashkë me bakllavanë që tani kanë nisur i hedhin stika, por mua më pëlqen ende ajo e fëmijërisë, e thjeshtë dhe me pak aromë barbaroze.

Sepse pjatat që ka krijuar varfëria janë më të mirat në botë dhe pse-në e kësaj e bisedova me Fundim Gjepalin në këtë episod.

Podcasti "Zë me Mirën" u mbështet nga Credins Bank dhe Lajthiza

*E drejta për ripostim ndalohet pa lejen e editorit

Çdo shtrembërim i fakteve online do të ndiqet në rrugë gjyqësore