Aktualitet

Vijon "Blici Rrugor" në rrugët e Shqipërisë

Vijon "Blici Rrugor" në rrugët e Shqipërisë

Policia Rrugore vazhdon të jetë e angazhuar për të ndëshkuar çdo shkelje të Kodit Rrugor, kryesisht mosvendosjen e rripit të sigurimit, përdorimin e pijeve alkoolike, shpejtësinë tej normave të lejuara si dhe mosvendosjen e kaskës mbrojtëse. “Rrespektoni rregullat e Qarkullimit Rrugor, në të mirë të jetës suaj dhe të atyre që qarkullojnë me ju”, thotë policia. Prej ditës së sotme ajo është spostuar në aksin Tiranë-Fier.