Showbiz

Vjen në jetë fëmija sekret i Robbie Williams

Vjen në jetë fëmija sekret i Robbie Williams

Ayda Field dhe Robbie Williams njoftuan krejt papritur se u bënë sërish prindër. Këtë herë erdhi në jetë një vajzë përmes një nëne surrogate.

[caption id="attachment_271052" align="aligncenter" width="1148"](Postimi i Ayda Field, foto nga Instagrami)[/caption]

Ayda postoi një foto bardhezi të duarve një mbi një të gjithë familjes duke shkruar: ?Ne mbajtëm një sekret special. Jemi të lumtur të ndajmë me ju lajmin e ardhjes në jetë në një vajze... mirëseerdhe në botë Colette (Coco) Josephine Williams?.

[caption id="attachment_271053" align="aligncenter" width="623"](Robbie, Ayda dhe fëmijët, foto nga Google)[/caption]

Pastaj sqaroi edhe mënyrën se si Ayda erdhi në jetë.

?Familja vjen në forma të ndryshme dhe kjo zonjushë e vogël, që është vajza jonë biologjike, u mbajt nga një nënë e jashtëzakonshme surrogate, së cilës do t`i jemi përjetësisht mirënjohëse?.

Kështu që tani Robbie dhe Ayda janë prindër të 3 fëmijëve: Theodora Rose Williams 5 vjeçe, Charlton Valentine Williams tre vjeç dhe Coco-s së vogël.

*Ky post u përshtat nga Daily Mail dhe është realizuar nga Fabjola Hije.