Bukuria

White Gallery Albania, si u veshën VIP-at

Disa prej veshjeve të femrave të famshme shqiptare në çeljen e White Gallery Albania.
White Gallery Albania, si u veshën VIP-at

White Gallery ka sjellë tashmë edhe në Shqipëri linjën e fustaneve të nusërisë Riki Dalal me koleksionet e tij, ekskluzivisht nga Izraeli. Shumë prej femrave të famshme nga Shqipëria dhe jo vetëm, ishin të pranishme në eventin e organizuar për çeljen e këtij aktiviteti.

Stilimet e flokëve dhe make up-i i modeleve u bënë nga Jetmira Dushi. Tirana Post ju sjell disa foto të VIP-ave se si dukeshin ato në këtë mbrëmje gala.

white

white-gallery

white-gallery1

white-gallery2

white-gallery3

white-gallery4

white-gallery5