Showbiz

Zaho vesh kostumin dhe kollaren për ndeshjen me Francën

Zaho vesh kostumin dhe kollaren për ndeshjen me Francën

Një foto e shkrepur në momentin e himnit tregon djalin 5-vjeçar të kryeministrit Zahon, që për herë të parë është shfaqur si një zotëri i vërtetë duke veshur një kostum me kollare si babi Edi. Ndërsa Znj. Rama, ka zgjedhur një veshje më tipike për stadium, duke vendosur një kapelë të zezë, dhe veshje xhaketë dhe pantallona, këto të fundit festive.

Kryeministri me kostum dhe T-shirt të bardhë. Zaho e ka marrë më seriozisht nga e gjithë familja këtë ngjarje!/Tiranapost.al