Showbiz

‘Zgjidh mes meje dhe qenve’. Dhe gruaja zgjodhi

‘Zgjidh mes meje dhe qenve’. Dhe gruaja zgjodhi

Një grua e quajtur Liz Haslam u vu nga bashkëshorti përpara një zgjedhje: mua ose qentë. Ndërkohë që ajo e adhuronte kujdesjen ndaj tyre.

[caption id="attachment_373359" align="aligncenter" width="608"] Liz me ish-bashkëshortin, foto nga Facebook[/caption]

Liz ishte martuar me burrin që dashuronte. Ishte 16 vjeçe kur u dashurua  dhe u martuan kur mbaruan shkollën e mesme. Bashkë kanë edhe një fëmijë të quajtur Ollie, 25 vjeç. Gjithsesi asgjë nuk këto nuk mjaftoi që Liz të zgjidhte burrin. Ajo zgjodhi qentë.

Dhe që nga ajo ditë që nuk e zgjodhi, nuk e ka parë më e s`ka dëgjuar më gjë për të.

*Ky post u përshtat nga Bright Side dhe është realizuar nga Fabjola Hije.