12 lajmet më të lexuara të vitit në TIP

Historia e pagave të shpërndara në WhatsApp! Çfarë ndodhi me skandalin e zbulimit të ID

Ky është një ndër lajmet më të lexuar të vitit 2021 në Tiranapost.al

Historia e pagave të shpërndara në WhatsApp! Çfarë

Në portale të ndryshme po qarkullon një listë me zbulimin e pagave të të punësuarve shqiptarë.

Lista përmban numrin e ID-së, NIPT, pozicionin e punës dhe pagën bruto të deklaruar të 637,138 qytetarëve shqiptarë, përfshirë disa drejtuesve të institucioneve publike e private.

Kjo listë po qarkullon në WhatsApp.

TiranaPost nuk do të publikojë në asnjë rast të dhëna sensitive të qytetarëve shqiptarë.