12 lajmet më të lexuara të vitit në TIP

Me qime, thonjtë pa lyer dhe thinja. Vajzat e famshme që nuk ndjekin standardet e bukurisë

Ky është një ndër lajmet më të lexuar të vitit 2021 në Tiranapost.al

Me qime, thonjtë pa lyer dhe thinja. Vajzat e famshme që nuk ndjekin

Dikush nuk i ka fiksim thonjtë e lyer, dikush nuk i mbulon thinjat sao dalin, një tjetër del në foto si ta kapë momenti, pa marrë qëndrimin perfekt. Ka edhe nga ato që refuzojnë ta torturojnë veten në pikën që të heqin edhe qimet e krahut. Ka të tjera që nuk shkojnë në palestër. As në klinika estetike për të rregulluar dhëmbët apo diçka tjetër.

Janë të gjitha të famshme, por vijnë me mesazhin se në fund të fundit perfeksionizmi nuk ekziston.

Nuk heqin qimet e krahut, Maisie Williams, Alyssa Milano dhe Candice Swanepoel

Me qime, thonjtë pa lyer dhe thinja. Vajzat e famshme që nuk ndjekin

Me qime, thonjtë pa lyer dhe thinja. Vajzat e famshme që nuk ndjekin

Me qime, thonjtë pa lyer dhe thinja. Vajzat e famshme që nuk ndjekin

Nuk rregullojnë dhëmbët, Keira Knightley, Drew Barrymore dhe Rossy de Palma

Me qime, thonjtë pa lyer dhe thinja. Vajzat e famshme që nuk ndjekin

Me qime, thonjtë pa lyer dhe thinja. Vajzat e famshme që nuk ndjekin

Me qime, thonjtë pa lyer dhe thinja. Vajzat e famshme që nuk ndjekin

Nuk kujdesen për thonjtë, Miley Cyrus, Kylie Jenner dhe Shakira

Me qime, thonjtë pa lyer dhe thinja. Vajzat e famshme që nuk ndjekin

Me qime, thonjtë pa lyer dhe thinja. Vajzat e famshme që nuk ndjekin

Me qime, thonjtë pa lyer dhe thinja. Vajzat e famshme që nuk ndjekin

Nuk mbajnë qëndrimin perfekt për foto, Kristen Stewart, Rooney Mara dhe motrat Olsen

Me qime, thonjtë pa lyer dhe thinja. Vajzat e famshme që nuk ndjekin

Me qime, thonjtë pa lyer dhe thinja. Vajzat e famshme që nuk ndjekin

Me qime, thonjtë pa lyer dhe thinja. Vajzat e famshme që nuk ndjekin

Nuk i lyejnë thinjat, Salma Hayek, Katie Holmes dhe Gwyneth Paltrow

Me qime, thonjtë pa lyer dhe thinja. Vajzat e famshme që nuk ndjekin

Me qime, thonjtë pa lyer dhe thinja. Vajzat e famshme që nuk ndjekin

Me qime, thonjtë pa lyer dhe thinja. Vajzat e famshme që nuk ndjekin

Nuk depilojnë mustaqet, Selena Gomez, Emilia Clark dhe Madonna

Me qime, thonjtë pa lyer dhe thinja. Vajzat e famshme që nuk ndjekin

Me qime, thonjtë pa lyer dhe thinja. Vajzat e famshme që nuk ndjekin

Me qime, thonjtë pa lyer dhe thinja. Vajzat e famshme që nuk ndjekin

Tiranapost.al