Aktualitet

Antidot me humor për teoritë e konspiracionit rreth vaksinës dhe një mesazh për Sali Berishën nga Veliaj

Antidot me humor për teoritë e konspiracionit rreth vaksinës dhe

Me një meme sarkastike që qarkullon prej kohësh, kryebashkiaku Erion Veliaj e ka marrë dhe pershendet Sali Berishën me të njëtjën gjuhë që ish-lideri PD flet në rrjetet sociale.

Llogaria në Twitter nuk është e Sali Berishës së vertetë, por një adresë me natyrë komike.

Antidot me humor për teoritë e konspiracionit rreth vaksinës dhe

Në një status të saj kësaj adrese shkruhet: "Të dashur miq, unë ju bëj thirrje të jeni të kujdesshëm me qeverinë shqiptare Pfizer... Sot fillova të ndjej drridhje të brendshme. Unë komunikoj me doktor gjerman dhe dridhja ai më spjegoi se dridhja vjen nga Bill Gates, i cili ka harruar të fikë mikroçipin. Unë nuk i besoj vaksinës Pfizer.”

Postimi është shpërndarë nga kryebashkiaku Veliaj bashkangjitur së cilit në një letër shkruhet: “Kini besim në vaksinën Pfizer
Mos harroni ata bënë viagrën...
Nëse ata mund ta ngrenë "të vdekurin"...
ata mund të shpëtojnë edhe jetën...”