Aktualitet

Darkë e bukur me shkëlqim! Statusi i Edi Ramës pas takimit me Mitsotakis

Darkë e bukur me shkëlqim! Statusi i Edi Ramës pas takimit me

Darkën e ka ofruar kryeministri grek që është edhe pala pritëse, zakonisht kështu duhet të ndodhë. Kryeministri Edi Rama, i cili ndodhet në Greqi si kreu i OSBE-së pati një darkë pune me kryeministrin grek.

Darkë e bukur me shkëlqim! Statusi i Edi Ramës pas takimit me

Rama nuk sqaron në komentin e tij çfarë u bisedua, por flet me nota optimiste, duke përdor fjalën përzemërsi, darkë e bukur, shkëlqim marrëdhëniesh.

Darkë e bukur me shkëlqim! Statusi i Edi Ramës pas takimit me

Ashtu qoftë! Në Greqi kemi 1 milion shqiptarë për të drejtat e të cilëve duhet luftuar e ku nduken marrëdhëniet e shkëlqyera.

Darkë e bukur me shkëlqim! Statusi i Edi Ramës pas takimit me

Greqia është një nga investitorët kryesorë në vend dhe për këtë ka vend shumë raporti i mirë mes vendeve. Jemi fqinj dhe në të mirë e në të keq kemi njëri-tjetrin.

*Nga pala greke në tavolinë ishte Eleni Surani, shefe e zyrës diplomatike e Mitsotakis, dhe ish-ambasadore në Shqipëri, ministri i Jashtëm Nikos Dentias.

Darkë e bukur me shkëlqim! Statusi i Edi Ramës pas takimit me