Aktualitet

Dhimbja e një kombi për Kadarenë

Dhimbja e një kombi për Kadarenë

Ikja e Kadaresë ka shkaktuar një trishtim dhe dhimbje që ndihet edhe në rrjete sociale, aty ku zakonisht është një stacion argëtimi.

Në Instagram, Facebook personazhe të njohur e të panjohur, të artit, politikës, librave… të gjithë po shkruajnë mbi ndjesitë e boshllëkut që ikje të tilla shkaktojnë.

Tiranapost ia ka dedikuar sot postimet Kadaresë, atij që i dedikoi jetën letrave shqipe.

Dhimbja e një kombi për Kadarenë

Dhimbja e një kombi për Kadarenë

Dhimbja e një kombi për Kadarenë

Dhimbja e një kombi për Kadarenë

Dhimbja e një kombi për Kadarenë

Dhimbja e një kombi për Kadarenë

Dhimbja e një kombi për Kadarenë

Dhimbja e një kombi për Kadarenë

Dhimbja e një kombi për Kadarenë

Dhimbja e një kombi për Kadarenë

Dhimbja e një kombi për Kadarenë

Dhimbja e një kombi për Kadarenë

Dhimbja e një kombi për Kadarenë

Dhimbja e një kombi për Kadarenë

Dhimbja e një kombi për Kadarenë

Dhimbja e një kombi për Kadarenë

Dhimbja e një kombi për Kadarenë

Dhimbja e një kombi për Kadarenë

Dhimbja e një kombi për Kadarenë

Dhimbja e një kombi për Kadarenë

Dhimbja e një kombi për Kadarenë

Dhimbja e një kombi për Kadarenë