Aktualitet

FSHF: Na është sulmuar faqja! Akt me prapavijë politike

FSHF: Na është sulmuar faqja! Akt me prapavijë politike

Sot FSHF njofton se faqja zyrtare e saj është sulmuar dhe se ende nuk e ka marrë nën kontroll.

Sipas zyrës se FSHF ky është një skenar politik që do të marrë përgjigjen që Meriton.

Njoftimi i Federatës Shqiptare të Futbollit:

???????? ????? ??????? ? ?????????? ????????? ??? ?????????.

Në një ngjarje të paprecedentë uebi i qeverisë së futbollit është sulmuar në mënyrë agresive nga hakerat dhe mbyllur sot pas publikimit të fakteve tronditëse për ndërhyrjen flagrante të kryetarit të Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj në zgjedhjet e Shoqatës Rajonale të Futbollit Tiranë.

Në çastet që po flasim faqja vazhdon të jetë e mbyllur për shkak të këtij sulmi të qartë me prapavijë politike.

FSHF dënon këtë sulm skandaloz të politikës dhe i bën thirrje që të tërhiqen sa më parë pasi kjo taktikë mund të ketë pasoja të rënda për cilindo të përfshirë në këtë akt të turpshëm. Pavarësisht këtij sulmi, komuniteti i futbollit shqiptar do të vazhdojë të denoncojë të gjitha ndërhyrjet, sulmet dhe presionet e politikës dhe nuk do të tërhiqet përballë shantazheve dhe kërcënimeve të pushtetit.

?? ??? ? ????????? ?? ??? ?????? ??????????? ??? ???????!