Aktualitet

Idro Seferi: Në Beograd mund të blejë çdokush pajisje ushtarake

Idro Seferi: Në Beograd mund të blejë çdokush pajisje

Ekspozimi sot nga policia e Kosovës, e armatimave që kishte grupi terrorist serb, që i përkisnin vitit 2002, kanë tërhequr vëmendjen e ditës.

Duket një organizim perfekt i grupit terrorist, dhe nuk dihet ende se ku i kanë siguruar. Korrespondenti Idro Seferi në Beograd, thotë se kaq shumë armatime nuk mund të blihen në dyqane. Edhe pse në kryeqytetin serb nuk është e pamundur të gjesh armatime. Seferi tha se çdokush mund të blejë atje.

Idro Seferi: Në Beograd mund të blejë çdokush pajisje

Nuk ka të dhëna që këto armatime janë dhënë nga qeveria serbe, por një gjë është e sigurt që kriminelët janë të frymëzuar nga retorika serbe.