Aktualitet

Zyrtarë të Policisë së Kosovës sulmohen me armë zjarri në afërsi të Ujmanit

Zyrtarë të Policisë së Kosovës sulmohen me armë

Policia e Kosovës ka njoftuar se disa zyrtarët policorë janë sulmuar armë zjarri në afërsi të Ujmanit.

Nuk dihet nëse ka ndonjë të lënduar.

“Persona nga grupe të caktuara kriminale të cilat kanë kryer bllokimin e disa rrugëve në veri të vendit, nga lokacione të ndryshme, në tri raste kanë shtënë me armë zjarri në drejtim të njësiteve policore të cilat kanë qenë në detyrë zyrtare në afërsi të pendës së liqenit të Ujmanit, në rrugën që shpie në drejtim të Pikës Kufitare të Bërnjakut. Njësitet policore, në vetëmbrojtje janë detyruar t’iu kundërpërgjigjen me armë zjarri personave/grupeve kriminale, të cilat janë zmbrapsur dhe larguar në drejtim të panjohur. Po ashtu bazuar në informacionet e siguruara nga njësitet policore në terren, në disa lokacione të ndryshme, janë dëgjuar po ashtu të shtëna me armë zjarri”, thuhet në njoftim.