Aktualitet

Sali Berisha shpallet non grata nga SHBA-të, familjarisht: I korruptuar dhe minues i demokracisë

Sali Berisha shpallet non grata nga SHBA-të, familjarisht: I korruptuar dhe

Sekretari amerikan i Shtetit Anthony Blinken, ka njoftuar futjen e Sali Berishës dhe familjarëve të tij në listën e zezë të SHBA-ve. Me një status të publikuar në Twitter, Antony Blinken shkruan se aktet korruptive të ish-presidentit Sali Berisha minuan demokracinë në Shqipëri.

Sali Berisha shpallet non grata nga SHBA-të, familjarisht: I korruptuar dhe

Antony Blinken:

Aktet korruptive të ish-Presidentit të Shqipërisë Sali Berisha minojnë demokracinë në Shqipëri. Unë e caktoj publikisht Berishën dhe anëtarët e familjes së tij si të papërshtatshëm për hyrjen në Shtetet e Bashkuara. Ne mbetemi të bashkuar kundër korrupsionit me partnerët tanë në Shqipëri.

Sali Berisha shpallet non grata nga SHBA-të, familjarisht: I korruptuar dhe

*Tiranapost.al.