Bukuria

Bottleneck bob është prerja më trend e 2022

Bottleneck bob është prerja më trend e 2022

Viti 2022 është përcaktuar si një nga vitet e arta për prerjet e flokut të shkurtër, për të konfirmuar këtë trend ka ardhur një stil bob i ri që quhet bottleneck bob.

Bottleneck bob është prerja më trend e 2022

Ky variant i ri siguron që bob nuk do të dalë kurrë nga moda dhe arrin të vendoset edhe në vitin 2022, si një prerje që është trend. Këtë model zgjodhi edhe Margot Robbie, aktorja hollivudiane e cila u shfaq në kopertinën e Vogue.

Bottleneck bob është prerja më trend e 2022

Sa i përket gjatësisë së kaskës së ngushtë, nga ana tjetër, ekzistojnë disa variante:

Më ekstremi ndalet në nofull me një prerje të pastër, duke e lënë qafën të pambuluar

Një tjetër më e butë ndalon pak para se të takohet me shpatullat , duke mbuluar kështu vetëm gjatësinë e qafës.