Seksi

4 gjëra të cilat meshkujt nuk duan që femrat t'i bëjnë në shtrat

4 gjëra të cilat meshkujt nuk duan që femrat t'i
Seksi është një pjesë e rëndësishme e marrëdhënie dhe për këtë mendoj se biem të gjithë dakort. Mirëpo ka raste kur e dreqosim në shtrat.

Le të diskutojmë pak çfarë janë këto gjëra që meshkujt nuk i durojnë dot kur femrat i bëjnë në shtrat, për hir të kënaqësisë së të dyja palëve.

Ia lini të gjitha atij në dorë

Sigurisht që nëse është një mashkull për të qenë, do bënte ç’mos për t’iu kënaqur, por meshkujt e urrejnë presionin për të qenë 100% të përgjegjshëm vetëm për kënaqësinë tuaj. Mos hezitoni të luani duart…nëse e kuptoni çfarë duam të themi.

Refuzoni të sillni risi

Kujt i bëhet vonë nëse duket një pozicion i çuditshëm, apo nga një kënd i caktuar nuk dukeni mjaft seksi, edhe ato zhurmat që tingëllojnë jo dhe aq mirë, janë pjesë e lojës dhe ata i adhurojnë.

Nuk nxirrni një fjalë të vetme nga goja

Ju lutemi mos rrini aty si dru dhe askush nuk iu kërkon të imitoni filmat prono, thjesht bëjini të ditur në mënyrën tuaj dhe pa turp sa po kënaqeni.

E vrisni mendjen se si dukeni

Femra, ai është kaq shumë i zënë duke shijuar momentin sesa të fokusohet në peshën tuaj apo nëse iu kanë shpëtuar pa hequr disa qime në këmbë.

Tiranapost.al