Seksi

6 porosi që seksi në makinë të jetë i sigurt

6 porosi që seksi në makinë të jetë i sigurt

Për ata që kërkojnë një eksperincë ndryshe këto pushime, seksin në makinë, disa këshilla nga ekspertët nuk duhen harruar.

Prit derisa yjet të dalin

Në mënyrë që të ketë rënë nata, por edhe të jetë sa më romantike.

Mos e provo me makinën në lëvizje, siguro të jetë fikur

Ky në fakt duhet të ishte kushti i parë. Siguria e jetës është e para. Mos e provo kurrë me makinën në lëvizje. Asnjëherë!

Zgjidh një vend shumë privat

Në mënyrë që të ruash privatësinë tënde, por edhe të mos rrezikosh që Policia të të kapë. Se sigurisht është diçka e jashtëligjshme.

Vish fund ose fustan

Në mënyrë që të jetë më e lehtë e të mos zhvishesh plotësisht.

Shfrytëzoji pasqyrat e makinës

Shfreno fantazinë dhe shiko përmes tyre.

Përdori gjërat që ka brenda makina, si për shembull rripat e sigurimit

Ҫështje fantazie. Mund të lidhësh partnerin.