Seksi

9 dëshirat seksuale për të cilat gratë nuk flasin

9 dëshirat seksuale për të cilat gratë nuk flasin

Gratë nuk janë aq të zellshme për t`i shprehur dëshirat seksuale. Po mund t`i zbulosh sot disa nga sekretet e saj.

I duhen 10-20 minuta për të arritur orgazmën, ndaj durim dhe kushtoji rëndësi paralojës.

Duan të jesh vetëmohues

Grave u duhet partner vetëmohues. Të vësh dëshirat e saj të parat. Kjo e kënaq më shumë se gjithçka një grua.

Askush nuk dëshiron të njëjtën gjë gjatë gjithë natës. Ndryshe mënyrën.

Përqafime, shumë përqafime

Zëri, jepi rëndësi jo vetëm gjërave që i pëshpërit, por edhe mënyrat sesi ia thua

Duan paqen e mendjes kur vjen fjala tek mbrojtja. Nëse ajo do prezervativ, vendose.

Një shtrat i pastër e çarçafë që ia vlejnë

*Artikulli i Cosmopolitan u përshtat në shqip nga Tiranapost.al