Seksi

Aktorët e serialit tregojnë: Pse ‘vështrimi femëror’ është i rëndësishëm në skenat e seksit të Bridgerton

Aktorët e serialit tregojnë: Pse ‘vështrimi

Jonathan Bailey shpjegon pse 'vështrimi femëror' është 'aq i rëndësishëm' në skenat seksi të 'Bridgerton'. E keni parasysh Daphne-n kur shikonte Simon apo Sienna-n sopranon në skenat e seksit?

Në një intervistë të fundit për Entertainment Weekly, aktorët u shprehën këto skena janë të rëndësishme dhe publiku mezi i pret.

Aktorët e serialit tregojnë: Pse ‘vështrimi

Kurse Jonathan Bailey (aka Anthony, vëllai më i madh Bridgerton), tha:

“Vështrimi i gruas gjatë marrëdhënies seksuale është kaq i rëndësishëm, sepse ka shumë mënyra se si njerëzit komunikojnë me anë të seksit. Në njëfarë mënyrë përmes shikimit, tregojnë se ç`thotë trupi për dikë tjetër. Është e rëndësishme që të ketë një përmbysje të seksualitetit dhe se si njerëzit trajtohen dhe paraqiten në skena të tilla”.

Aktorët e serialit tregojnë: Pse ‘vështrimi

Nicola Coughlan (Penelope Featherington) tha nga ana tjetër se fokusi në kënaqësinë e grave në serial është të tregojë se gratë e shekullit të 19-të kishin 'dëshira' të vërteta, edhe nëse shoqëria nuk e pranonte atë në atë kohë.

“Ato nuk ishin këta njerëz njëdimensionale që thjesht qepnin e qëndisnin me gjilpërë. Ato kishin jetë reale, dëshira, nevoja dhe ndjenja’, thotë ajo.