Seksi

Arsyet e mundshme pse partneri juaj po e shmang intimitetin

Arsyet e mundshme pse partneri juaj po e shmang intimitetin

Partneri juaj është shkëputur së fundmi nga ju dhe refuzon të ndajë të njëjtën hapësirë. Ky mund të jetë një problem i madh që duhet ta kuptoni dhe të jeni të vetëdijshëm. Kur dy persona janë të dashuruar, do të ketë intimitet, pasion dhe dashuri, por kur këto të zhduken dalëngadalë mes dy partnerëve, nuk mbetet asgjë, përveç zhgënjimit, vetmisë dhe dëshpërimit. Këtu janë disa arsye pse partneri juaj mund të shmangë intimitetin me ju.

Ata nuk ndihen të sigurt

Partneri juaj mund të mos ndihet rehat apo i sigurt para jush. Pasiguritë e tyre mund të zvarriten mbi ta, gjë që e bën edhe më të vështirë që ata të hapen ndaj jush fizikisht, emocionalisht dhe mendërisht. Është detyra juaj të bëni partnerin tuaj të ndihet i sigurt dhe i veçantë.

Ata ndihen të rraskapitur

Të rraskapitur me aktivitetet e përditshme, punën, punët e shtëpisë, kujdesin ndaj fëmijëv, mund të jetë një nga arsyet sepse partneri juaj është plotësisht i lodhur dhe nuk ka interes të jetë intim me ju.

Kufizimet

Me kufizimet kohore dhe orarin e mbushur, ata mund të mos kenë kohë dhe hapësirë ​​për të ndier kënaqësi ose dëshirë për të bërë seks.

Mungesa e lidhjes

Mund të ketë mungesë lidhjeje në martesë që ndoshta po e shtrëngon fort partnerin tuaj. Ata ose ndihen të larguar, të shkëputur emocionalisht nga ju dhe kjo mund t'i ndalojë ata të afrohen fizikisht me ju në dhomën e gjumit.

Tiranapost.al