Seksi

Arsyet kryesore pse çiftet ndalojnë aktivitetet seksuale

Arsyet kryesore pse çiftet ndalojnë aktivitetet seksuale
Seksi është një aktivitet i këndshëm, i kënaqshëm dhe bota rrotullohet rreth tij, veçanërisht në fillimet e marrëdhënies. Megjithatë, pas një kohe, shumë çifte kalojnë në një fazë pasive seksuale. Disa arsye pse ndodh

Mërzia

Një rutinë çon gjithmonë në mërzitje pas një kohe. Edhe kur seksi në të njëjtën mënyrë gjatë gjithë kohës, nuk është më tërheqës.

Konflikti në ideologji

Nëse keni konflikte dhe shumë shpesh, atëherë ajo përfundimisht do të ketë pasoja dhe në jetën tuaj seksuale. Ju filloni të ndjeni pakënaqësi dhe më pas bëhet e vështirë të bëheni intimë me të.

Të pakënaqur me trupin

Kur jeni të pakënaqur me trupin tuaj, të pasigurt për të, dëshira për të bërë seks zvogëlohet nga frika dhe turpi i imponuar nga vetja.

Lodhje

Kur ka shumë stres në punë ose faktorë të tjerë që ju kanë tensionuar, atëherë kjo ndikon drejtpërdrejt në jetën tuaj seksuale. Ju lodheni aq shumë sa nuk keni dëshirë të bëni asgjë. Ky stres bëhet trefish kur ke fëmijë në shtëpi dhe detyrat nuk ndahen. Ju thjesht nuk keni asnjë energji për të bërë diçka tjetër.

Tiranapost.al