Seksi

Gjërat që femrat i urrejnë në lidhje me seksin

Gjërat që femrat i urrejnë në lidhje me seksin

Të qenit në një lidhje intime me partnerin tuaj mund të shkaktojë valë kënaqësie dhe pakënaqësie. Njerëzit duan të eksperimentojnë mes çarçafëve, por ka gjëra që shumë i urrejnë gjithashtu. Pra, është e sigurt të thuhet se njerëzve gjithmonë nuk u pëlqen gjithçka në lidhje me seksin. Por a e keni pyetur veten se çfarë mund të urrejnë me të vërtetë femrat për seksin?

Gratë dhe pasiguritë

Gratë janë gjithnjë e më shumë të pasigurta për trupin e tyre. Me shoqërinë që projekton një imazh se si duhet të jenë gratë, shumë prej tyre mbeten absolutisht të tmerruara ndaj qëndrimit të zhveshura në sytë e partnerit të tyre.

Presioni për të arritur kulmin

Grave u duhet më shumë kohë për të arritur kulmin gjatë marrëdhënies seksuale. Dhe kjo është diçka që meshkujt në përgjithësi nuk e kuptojnë. Ky presion gjithashtu mund të largojë humorin te gratë.

Mospëlqime të tjera

Gratë gjithashtu urrejnë kur ka ndërprerje gjatë seksit, ose kur thjesht nuk janë në gjendje të arrijnë një orgazëm. Shqetësimet shtesë si frika për t'u prekur nga IST gjithashtu prishin përvojën e seksit për gratë.

Tiranapost.al