Seksi

Historia e njeriut që e humbi virgjërinë dy herë

Historia e njeriut që e humbi virgjërinë dy herë

Si ka mundësi? Protagonistja e historisë rrëfehet për The Guardian

Në vitet 2000 iu nënshtrova një operacioni kirurgjikal për ndryshimin e seksualitetit tim. Kisha qenë aktiv seksualisht si mashkull, por një ditë ndjeva dhe kuptova se doja të isha grua. Gjithmonë kisha qenë kurioz të dija si është të bësh dashuri si grua.

Disa kohë pas operacionit e provova duke humbur kështu virgjërinë për herë të dytë, por këtë herë si grua. Të bëje seks si grua ishte më gjithëpërfshirëse. Si burrë, më dukej sikur sa herë bëja seks, e kisha më nxitim, sikur synimi i vetëm i vetëm ishte arritja e kënaqësisë maksimale dhe kaq. Si grua ishte tjetër ndjesi, më e bukur.

Sot e kujtoj ende me nostalgji herën e parë, si grua.

*Artikulli i The Guardian u përshtat në shqip nga Tiranapost.al