Seksi

Të dy burrat dhe gratë i kanë këto 6 fantazitë seksuale

Të dy burrat dhe gratë i kanë këto 6 fantazitë seksuale

Ne të gjithë fantazojmë për seksin; disa mund ta pranojnë, ndërsa disa të tjerë shumë thjesht do t'i fshehin ëndrrat e tyre. Një sondazh sugjeroi që fantazitë seksuale janë mjaft të përbashkëta. Gjatë studimit, burrat dhe gratë u pyetën për fantazitë e tyre seksuale dhe u zbulua se shumë fantazi mes të dyja gjinive ishin të njëjta.

Më poshtë keni të renditura 6 fantazi seksuale të cilat janë të njëjta për meshkujt dhe për femrat:

Të luash me role

Një nga fantazitë e zakonshme seksuale është të luash një lojë me role. Partneri juaj mund të ketë një fantazi seksuale për t'u bërë kalorës me forca të blinduara të ndritshme i cili rrëmbehet nga një bandit erotik. Gjithçka që dëshironi është që partneri juaj të veprojë në kohën e një sesioni sensual, nga një mësues shkolle deri te një grabitës. Luajtja e roleve është një tregues i shkëlqyeshëm i lidhjes së fortë emocionale dhe ndjenjës fizike të sigurt me partnerin tuaj.

Treshe

Kjo është një tjetër fantazi e zakonshme seksuale. Ky sesion joshës trio është joshës, por në të njëjtën kohë i rrezikshëm dhe kryesisht, i ndaluar. Ju ose partneri juaj do të fantazonit për të parë njëri -tjetrin duke u bërë intim me një person tjetër. Sjellja e kësaj fantazie seksuale, në realitet, mund të dëmtojë shëndetin tuaj seksual, si dhe mund të ndikojë në lidhjen tuaj me partnerin tuaj në planin afatgjatë.

Vende të reja

Seksi në të njëjtin vend mund të bëhet i mërzitshëm për ju dhe eksplorimi i vendeve të reja për intimitet seksual është ajo për të cilën shumë njerëz fantazojnë. Mund të jetë në mal, në plazh, banjën tuaj, një bibliotekë, ashensor, makinë, parkim makinash apo edhe në vendin tuaj të punës. Të bësh seks në vende të reja është kënaqësi, e shëndetshme për jetën seksuale dhe sjell një përvojë emocionuese, çdo herë.

Të bëhesh një ushqim

Nuk është vetëm ajo që gratë fantazojnë, por edhe djemtë. Ata duan që ushqime që partneri të mbulohet me ushqime të tillas si krem, çokollatë ose akullore që të lëpihen nga pjesë të ndryshme të trupit të tyre. Ky sesion parathënie mund të përfundojë në seks shumë të kënaqshëm.

Seks me një të huaj

Kjo mund të tingëllojë pak e çuditshme, por shumë burra dhe gra kanë këtë fantazi seksuale për të bërë seks me një të huaj. Kjo është e ndryshme nga një qëndrim për një natë. Fantazia juaj seksuale do të ishte që personi duhet t’ju ​​ndjekë dhe ju t’i çoni në një vend ku mund të bëni një seancë të nxehtë seksi. Mjaft specifike, apo jo? Por jo aq e pazakontë, mund t’ju themi.

Seksi me një personazh të famshëm

Ka shumë njerëz që fantazojnë të flenë me të famshmit e tyre të preferuar. Duke pasur këtë fantazi mund të nënkuptojë që ju jeni tërhequr vetëm nga ky personalitet popullor. Por gjithashtu mund të tregojë se doni vëmendje, qoftë nga shoqëria ose nga partneri juaj.

Tiranapost.al