Seksi

Terapistët zbulojnë 5 fantazitë më të zakonshme seksuale 

Terapistët zbulojnë 5 fantazitë më të zakonshme
Herë pas here njerëzit kanë fantazi të ndryshme seksuale që jo gjithmonë i rrëfejnë. Madje ka raste kur këto dëshira mbahen sekret edhe prej partnerit, mirëpo jo terapistit.

Janë pikërisht këta të fundit që kanë zbuluan 5 nga fantazitë më të zakonshme seksuale.

Seks me dy persona

Një fantazi e beqarëve, por edhe e të të martuarve. Njerëz të ndryshëm, në momente të ndryshme ëndërrojnë seks me më shumë se një person.

Dominim dhe nënshtrim

Ndonëse zakonisht janë burrat dominantë gjatë seksit, nuk është gjithmonë kështu. Madje ata ëndërrojnë herë pas here që të donimohen nga partnerja.

Heteroseksualët ëndërrojnë marrëdhënie homoseksuale

T`i dhurosh partnerit orgazma të njëpasnjëshme

Të ëndërrosh partnerin duke bërë seks me dikë tjetër

Mund të jetë edhe ëndrra e partnerit më xheloz.

*Burimi Huffington Post