Evente

Mos e humbisni këtë të shtunë te Pazari i Ri. Hyrja free

Mos e humbisni këtë të shtunë te Pazari i Ri. Hyrja free

Këtë të shtunë, Merkata e Gjelbër do të kthehet në një skenë të gjallë dhe energjike me një festë të veçantë muzikore që do të zgjasë gjatë gjithë ditës. DJ të njohur do të performojnë, duke ofruar ritme të ndryshme që do të krijojnë një atmosferë unike.

Në mes të tregut, të rrethuar nga aromat dhe ngjyrat tradicionale, do të keni mundësinë të shijoni një miks unik të muzikës moderne dhe kulturës tradicionale. Ky eveniment është një mundësi e shkëlqyer për të kaluar një ditë të bukur me miqtë dhe familjen tuaj, duke shijuar muzikën dhe atmosferën e veçantë të Pazarit të Ri.

Mos e humbisni këtë mundësi për të përjetuar një ditë plot ritme, energji dhe kënaqësi!