Evente

TRocks, kur nis koncerti më i madh i rock-ut në Tiranë?

TRocks, kur nis koncerti më i madh i rock-ut në Tiranë?

Pas performancës së djeshme të Rita Orës dhe organizimit të Sunny Hill Festival pak ditë më parë, kryeqyteti do të përjetojë një tjetër koncert me emrat më të njohur të muzikës rock. Të gjithë ata dashamirës kësaj rryme muzikore do të kenë mundësi që të ndjekin një mbrëmje të dedikuar me këngëtarët dhe grupet e njohura shqiptare.

TRocks, kur nis koncerti më i madh i rock-ut në Tiranë?

TRocks, kur nis koncerti më i madh i rock-ut në Tiranë?

TRocks, kur nis koncerti më i madh i rock-ut në Tiranë?

TRocks, kur nis koncerti më i madh i rock-ut në Tiranë?

T-Rocks është një manifestim i rokerëve më të mirë shqiptarë ndër vite. Më 10 Shtator tek Amfiteatri i Liqenit të Tiranës, do të keni mundësinë të ndiqni artistë si Eugent Bushpepa, Jericho, Bojken Lako, Brios Band, Edea Demaliaj & Band, Grupi Burn, Offchestra dhe Niki & Band.

TRocks, kur nis koncerti më i madh i rock-ut në Tiranë?

TRocks, kur nis koncerti më i madh i rock-ut në Tiranë?

Biletat i gjeni në link: https://vivere.al/home/tiranarocks

TRocks, kur nis koncerti më i madh i rock-ut në Tiranë?

TRocks, kur nis koncerti më i madh i rock-ut në Tiranë?

TRocks, kur nis koncerti më i madh i rock-ut në Tiranë?

Koncerti organizohet në kuadër të programit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022 me mbështetjen e Kongresit Rinor Kombëtar në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë.