Kombinohu me Emin

5 minifunde Mango që të duhen këtë pranverë

5 minifunde Mango që të duhen këtë pranverë

Nga Emi Seiti/ Minifundet Mango hyjnë në modë menjëherë si veshjet e domosdoshme (dhe me kosto të ulët) për veshjet e modës Pranverë 2022. Këtë sezon, marka spanjolle na ofron minifunde që përvecse janë krejtësisht të papërshkrueshme nga buxheti, na garantojnë edhe më shumë largpamësi për sa i përket stilit. Le të shpjegojmë dicka: asgjë nuk është më shpërblyese sesa një produkt i blerë me vetëdije të plotë për zgjedhjet tuaja, dhe për t’u siguruar që kjo të ndodhë, Mango na jep mundësinë të zgjedhim nga një përzgjedhje minifundesh krejtësisht në përputhje me kohën tonë.

Le ta lëmë mënjanë idenë që këto minifunde Mango janë të rëndësishme për sa i përket tendencave të modës Pranverë 2022. Minifundi i zi është një element “pase-partout” në gardërobën e vajzave. Për dukje më formale në mbrëmje ju rekomandoj këtë, përjetësisht shik dhe me potencial të pafund kur kombinohet me një crop top. Ngjyra, printe, propozime bardhezi, tweed me nuanca pastel. Minifundi portokalli, një trazirë energjie pozitive etj.

Dy tendenca në një minifund të vetëm: nga njëra anë kontrasti bardhë e zi, nga ana tjetër modeli me vija.

5 minifunde Mango që të duhen këtë pranverë

Jo vetëm me dy, por me tre ngjyra. Ky model thërret sharmin tipik të së kaluarës dhe me një shije tipike retro.

5 minifunde Mango që të duhen këtë pranverë

Më pak është më shumë: nëse është e zezë, jini të sigurt se do të jetë një minifund pasardhës.

5 minifunde Mango që të duhen këtë pranverë

5 minifunde Mango që të duhen këtë pranverë

Fuqia e floreshentes! Ky minifund portokalli është magjepës. E pamundur të mos ndihesh si kokë-kthyes duke e veshur atë.

5 minifunde Mango që të duhen këtë pranverë

Tiranapost.al