Kombinohu me Emin

6 sandale Mango për t'i veshur gjatë gjithë verës

6 sandale Mango për t'i veshur gjatë gjithë verës

Nga Emi Seiti/ Ato nuk janë këpucë të thjeshta, por sandale të sofistikuara diskrete, të lehta pë t’u kombinuar dhe super komode. Sandale me rripa, me lidhëse dhe fije për t’u lidhur në kycin e këmbës dhe detajet e vogla për ditë dhe mbrëmje, pa dallim.

Nga modelet e sandalave të sheshta me rripa të hollë në kycin e këmbës deri tek sandalet me taka të larta. Sa i përket paletës së ngjyrave të verës 2022, nuk ka asnjë dyshim: e zeza është e padiskutueshme, e pashmangshme, pothuajse jetike, si në versionin prej lëkure të pastër ashtu edhe me temina dhe shkëlqim.

Një tjetër trend kryesor për sa i përket sandaleve verore është ngjyra: nuanca të ndezura, verore, të gjalla që ju vendosin në humor të mirë pasi i keni veshur. Ja cilat janë sandalet e sofistikuara dhe minimale shic:

6 sandale Mango për t'i veshur gjatë gjithë verës

6 sandale Mango për t'i veshur gjatë gjithë verës

6 sandale Mango për t'i veshur gjatë gjithë verës

6 sandale Mango për t'i veshur gjatë gjithë verës

6 sandale Mango për t'i veshur gjatë gjithë verës

6 sandale Mango për t'i veshur gjatë gjithë verës