Kombinohu me Emin

7 fustane Zara, për 7 ditët e javës

7 fustane Zara, për 7 ditët e javës

Nga Emi Seiti/ Kjo është dashuria për modën. Dëshira për lehtësi dhe shkujdesje ka filluar dalëngadalë të vendoset tek ne, pas një dimri të gjatë mes pulovrave dhe veshjeve të rënda ka ardhur koha e fustaneve. Kur bëhet fjalë për blerjet me çmim të ulët, kënaqësia është gjithcka.

Fustanet e Zara-s mund të jenë gjithë garderoba juaj për modën e pranverës 2022.

Sigurisht nuk mund të mungojnë fustanet slip- zgjedhja është e juaja nëse do të fokusoheni në saten apo mëndafsh- të cilat do t’ju japin një pamje elegante, sensuale dhe të rafinuar. Do të ketë dekolte, rripa shumë të hollë etj. Janë propozime të miratuara, për t’u zëvendësuar- kur do të jetë jashtëzakonisht vapë- me fustane pak më ngushta dhe chic.

Këto janë fustanet për këtë pranverë 2022, të cilat mund të vishen me sandale të sheshta, me taka të larta, madje dhe me çizme.

7 fustane Zara, për 7 ditët e javës

7 fustane Zara, për 7 ditët e javës

7 fustane Zara, për 7 ditët e javës

7 fustane Zara, për 7 ditët e javës

7 fustane Zara, për 7 ditët e javës

7 fustane Zara, për 7 ditët e javës

7 fustane Zara, për 7 ditët e javës