Kombinohu me Emin

7 ngjyrat që duhet të ketë kjo pranverë!

7 ngjyrat që duhet të ketë kjo pranverë!

Nga Emi Seiti/ Keni nevojë për ndihmë për të manifestuar qëllimet tuaja? Ndoshta është koha të filloni të vishni ngjyra specifike. Për shkak të energjisë se gëzueshme kozmike të pranverës, tani është një kohë e mrekullueshme për të realizuar ëndrrat tona më të mëdha- dhe nuancat më të nxehta të sezonit mund të ndihmojnë në krijimin e magjisë. Arsyetimi është tepër i thjeshtë: gjithçka varet nga energjia e lidhur me këto ngjyra.

Me pak fjalë, ju nuk keni nevojë të shkruani qëllimet tuaja për t'i realizuar. Shikoni se cilat ngjyra mund të dëshironi të përfshini në dollapin tuaj këtë pranverë për t’ju ndihmuar t’i jepni jetës tuaj të dashurisë, karrierës më shumë nxitje, duke i kthyer kështu ato vizione në realitet.

E kuqe e ndezuar: Një ngjyrë e kuqe e ndezur që ka një nuancë portokalli lidhet me guximin,pasionin dhe gëzimin. Ndërsa e veshim atë, ne mund të shfaqim emocion dhe besim, si dhe të shtojmë pozitivitet ndaj çdo energjie që po shpërndajmë në univers dhe që shpresojmë ta sjellim në jetën tonë. Është nuanca perfekte për t’u veshur këtë pranverë nëse optimizmi është qëllimi juaj përfundimtar.

7 ngjyrat që duhet të ketë kjo pranverë!

7 ngjyrat që duhet të ketë kjo pranverë!

Rozë e ndezur: Ndryshe nga roza e lehtë, roza e ndezur përdoret për të manifestuar lojën dhe romancat pasionante. Pra, nëse jeni duke kërkuar dikë me të cilin mund të argëtoheni shumë, shtoni këtë ngjyrë në veshjet tuaja këtë sezon. Përvec aspektit të takimit, roza e nxehtë mund të rrisë kreativitetin, duke ju kthyer në një muzë dhe duke ju frymëzuar të mendoni jashtë kutisë. Plus, është një gjë e mirë për të motivuar të tjerët dhe për t’i ndihmuar ata të arrijnë madhështinë në përpjekjet e tyre.

7 ngjyrat që duhet të ketë kjo pranverë!

E verdhë: E verdha lidhet me diellin (një forcë jetësore dhe e rëndësishme për të gjithë), kështu që thuhet se kjo ngjyrë sjell vitalitet dhe lumturi në jetën tonë. E verdha e shëndritshme dhe ajo e zbehtë aktivizojnë fushat tona aurike dhe stimulojnë intelektin tonë, kështu që vishini ato nëse po përpiqeni t’u bëni përshtypje të tjerëve me atributet tuaja gjeniale, zgjuarsinë e librave dhe idetë tuaja të reja.

7 ngjyrat që duhet të ketë kjo pranverë!

Royal Blue: Kjo nuancë e blusë tregon autoritetin, vetëvlerësimin dhe mbretërinë, kështu që veshja me këtë ngjyrë do t’u sinjalizoj njerëzve se ju jeni shefi në krye. Megjithatë, ndërsa bluja mbretërore kërkon vëmendje dhe rrezaton fuqi, ajo e bën këtë pa qenë shumë përballë qëllimit të saj. Në fakt mund të jetë mjaft e dobishme për të fituar besimin dhe diplomacinë.

7 ngjyrat që duhet të ketë kjo pranverë!

Lilac: Lilac përfaqëson qetësinë dhe paqen- këto janë ndjenja që ia vlen t’i sjellim në jetën tonë çdo ditë. Përveç të qenit e këndshme për syrin, ngjyra lidhet me cakrën e kurorës, dicka që dihet se na afron me qëllimin tonë më të fortë shpirtëror dhe atë më të lartin.

7 ngjyrat që duhet të ketë kjo pranverë!

Jeshile neoni: Shumë prej nesh po kërkojnë një fillim të ri këtë pranverë- vecanërisht pas dy viteve të fundit që na është dashur të durojmë- dhe jeshilja neon është këtu për të ndihmuar. Simbolizon një fillim energjik dhe të gjallë, si dhe një qëndrim të freskët. Është lloji i ngjyrës që do të dëshironi të vishni nëse doni të ringjallni atmosferën e mrekullueshme.

7 ngjyrat që duhet të ketë kjo pranverë!

Deve e lehtë: Një gjë e mirë për devenë e lehtë është se është e lehtë për t’u kombinuar dhe mund të vishet vetëm ose me ndonjë nga ngjyrat e mësipërme. Përzierja e portokallisë dhe kafesë kombinon një atmosferë energjike me sigurinë dhe besueshmërinë. Nëse jeni duke kërkuar për një ngjyrë që do t’ju bëjë të ndiheni të mbrojtur energjikisht dhe të sigurt emocionalisht gjatë pranverës, atëhere kjo është nuanca që duhet të vishni shpesh ose të paktën ta mbani pranë.

7 ngjyrat që duhet të ketë kjo pranverë!