Kombinohu me Emin

7 tendencat e verës që duhet të kesh parasysh para se të bësh gati valixhen e pushimeve

7 tendencat e verës që duhet të kesh parasysh para se të

Mos ia lërë minutave të fundit blerjet e pushimeve. Unë jam një nga ato që i blen bikinit vetëm disa orë para fluturimit tim. Por kam mësuar se në mënyrë që të ndiheni vërtet të sigurta në plazh, është më mirë të shmangni atë nxitim dhe t`i vlerësoni veshjet e pushimeve.

Për të shpëtuar nga një zbavitje e blerjeve impulsive para fluturimit, iu drejtova faqeve më të lezetshme në Instagram, të cilat, le ta pranojmë se janë gjithmonë një hap përpara tendencave.

Sigurisht, veshjet e plazhit nuk kanë të bëjnë vetëm me bikinit. Ky udhëzues i tendencave përfshin gjithashtu veshjet dhe aksesorët që do ta bëjnë paketimin tuaj të pushimeve shumë më të lehtë.

Shalli:

7 tendencat e verës që duhet të kesh parasysh para se të

7 tendencat e verës që duhet të kesh parasysh para se të

7 tendencat e verës që duhet të kesh parasysh para se të

Bikini kaf:

7 tendencat e verës që duhet të kesh parasysh para se të

7 tendencat e verës që duhet të kesh parasysh para se të

Syze dielli me lente me ngjyrë:

7 tendencat e verës që duhet të kesh parasysh para se të

7 tendencat e verës që duhet të kesh parasysh para se të

Stacked necklaces:

7 tendencat e verës që duhet të kesh parasysh para se të

7 tendencat e verës që duhet të kesh parasysh para se të

7 tendencat e verës që duhet të kesh parasysh para se të

Bucket Hat:

7 tendencat e verës që duhet të kesh parasysh para se të

7 tendencat e verës që duhet të kesh parasysh para se të

7 tendencat e verës që duhet të kesh parasysh para se të

Fustane me grep:

7 tendencat e verës që duhet të kesh parasysh para se të

7 tendencat e verës që duhet të kesh parasysh para se të

7 tendencat e verës që duhet të kesh parasysh para se të

Shirt-Co ords:

7 tendencat e verës që duhet të kesh parasysh para se të

7 tendencat e verës që duhet të kesh parasysh para se të

7 tendencat e verës që duhet të kesh parasysh para se të

7 tendencat e verës që duhet të kesh parasysh para se të

7 tendencat e verës që duhet të kesh parasysh para se të

7 tendencat e verës që duhet të kesh parasysh para se të

Tiranapost.al