Kombinohu me Emin

Të gjitha arsyet pse një çantë Birkin Hermes është e përjetshme

Të gjitha arsyet pse një çantë Birkin Hermes

Nga Emi Seiti/ Një Birkin, çanta ikonë e Hermes, është një investim me të vërtetë i rëndësishëm. Savoir faire, cilësia e lëkurës, historia dhe strategjia e marketingut, një përzierje vërtet unike elementësh kontribuoi në suksesin e çantave Hermes.

Të gjitha arsyet pse një çantë Birkin Hermes

Hermès Birkin: Veçoritë dhe çmimet

Sot pas shumë vitesh, Hermes Birkin mbetet padyshim modeli më ikonë që është prodhuar ndonjëherë. Dizajni i tij unik dhe i strukturuar, si dhe doreza e dyfishtë, ndryshimet në madhësi, ngjyrë dhe lëkurë vazhdojnë të ngjallin një tërheqje të jashtëzakonshme te blerësit e përhershëm. Është mirë të dini se ka ngjyra të vazhdueshme, si e zeza, dhe ato që Hermes prezanton sezonalisht. Dimensionet e një Birkin janë 3: 25, 30, 35 (në të cilin numri tregon gjatësinë).

Të gjitha arsyet pse një çantë Birkin Hermes

Por çfarë duhet të dini mirë përpara se të blini një të tillë? Kostoja është padyshim një nga aspektet qëndrore, nga 10 mijë euro e lartë, deri në shifra më të ekzagjeruara.

Të gjitha arsyet pse një çantë Birkin Hermes

Të gjitha arsyet pse një çantë Birkin Hermes

Në nëntor, një Hermes Birkin Faubourg shumë e rrallë shënoi një shitje rekord në platformën tregtare Vestiaire Collective. Blerësi mbetet anonim, por jo shifra përfundimtare: çanta ekskluzive që Hermes kishte krijuar në vitin 2019 për klientët e saj vip- u shit për 112 mijë euro.

Të gjitha arsyet pse një çantë Birkin Hermes

Tiranapost.al