Kombinohu me Emin

Katër çanta që mund t`i blesh sot dhe t`i përdorësh përjetë

Katër çanta që mund t`i blesh sot dhe t`i përdorësh

Nga Emi Seiti/ Historitë e dashurisë me çantat e stilistëve fillojnë në mënyrat më të ndryshme dhe zgjasin një jetë. Dashuria për to mbetet edhe kur vendosni t’i hidhni, t’i shisni ose t’i dhuroni, sepse të themi të drejtën nuk mund t’i mbajmë me të njëjtën kënaqësi si në të kaluarën. Kohët ndryshojnë, tendencat evoluojnë dhe lindin modele të tjera. Por ka aksesorë- si këto 4 çantat për të investuar tani- që me siguri do të jenë thjesht të përjetshme.

Kjo nuk është një çantë, kjo është një Baguette! Kjo çantë bën diferencën.

Katër çanta që mund t`i blesh sot dhe t`i përdorësh

Çanta Hermes është një klasik i përjetshëm. Është një produkt prej lëkure me vlerë të madhe.

Katër çanta që mund t`i blesh sot dhe t`i përdorësh

Ikonike dhe pa kohë. Vetëm hyjnore. Çanta Chanel 2.55 është ajo çantë që nuk duhet humbur.

Katër çanta që mund t`i blesh sot dhe t`i përdorësh

Çanta e Louis Vuitton është vlera e edicionit të kufizuar Louis Vuitton Speedy Graffiti në bashkëpunim me artistin Stephen Sprouse. Në vitin 2009 u rrit me 52% në tregun e dorës së dytë, dhe mund të rritet dhe më shumë.

Katër çanta që mund t`i blesh sot dhe t`i përdorësh

Tiranapost.al