Kombinohu me Emin

Kombinime ngjyrash pa përdorur bardh e zinë

Kombinime ngjyrash pa përdorur bardh e zinë
Nga Emi Seiti/Nëse jeni të mërzitura nga këmishat e bardha dhe pantallonat e zeza, frymëzohuni me këtë udhëzues stili.

Kombinime ngjyrash pa përdorur bardh e zinë

Aftësia për të përzier ngjyrat i ka bërë ekspertët e modës nordike një referencë stili për shumë vajza të mërzitura nga këmisha e bardhë, xhinse dhe xhaketat me nuanca të zbehta. Por përtej rrugëve të Kopenhagës dhe Stockholmit, kjo mënyrë të veshuri ka depërtuar për t’u kthyer një nga tendencat me të ndjekura të momentit.

Kombinime ngjyrash pa përdorur bardh e zinë

Stili i bllokut të ngjyrave, ju lejon të bëni një ndryshim me përpjekjen minimale dhe, në të njëjtën kohë, të vazhdoni përpjekjet për përzierje komode. Ne udhëtojmë përmes stilit të rrugës nga kryeqytetet e mëdha të modës për të regjistruar truket e stilit të vënë në praktikë nga stilistët dhe redaktorët kur bëhet fjalë për rinovimin e bllokut të ngjyrave.

Kombinime ngjyrash pa përdorur bardh e zinë