Kombinohu me Emin

Look-un e Chiara Ferragni-t mund ta kopjoni nga koka tek këmbët

Look-un e Chiara Ferragni-t mund ta kopjoni nga koka tek këmbët

Nga Emi Seiti/ Look-un e Chiara Ferragni-t në shëtitjen në Castello Sforzesco, Milano, mund ta kopjosh nga koka tek këmbët. Kombinimi i të zezës me vjollcë është trend.

Look-un e Chiara Ferragni-t mund ta kopjoni nga koka tek këmbët

Look-un e Chiara Ferragni-t mund ta kopjoni nga koka tek këmbët

Po look-u s`mund të jetë i plotë pa çantën. Nëse do të mund të zgjidhnit një dhe vetëm një çantë, një aksesor ëndrrash për t'u ruajtur përgjithmonë, cila do të ishte ajo? Disa prej jush me siguri do të zgjidhnin një çantë Chanel 2.55, dikush tjetër një Baguette Fendi, dikush tjetër do të rreshtohej në ekipin e Chiara Ferragni-t, duke vendosur në vend të parë - para çdo zgjedhjeje tjetër - një çantë Hermes Birkin.

Look-un e Chiara Ferragni-t mund ta kopjoni nga koka tek këmbët

Look-un e Chiara Ferragni-t mund ta kopjoni nga koka tek këmbët

Ndër tendencat e aksesorëve që nuk duhet të mungojnë patjetër në gardërobën e modës së vjeshtës 2022 është kjo çantë.