Kombinohu me Emin

Printet Pop janë tendenca më e guximshme (dhe më energjike) e pranverës-verës 2022

Printet Pop janë tendenca më e guximshme (dhe më energjike) e

Nga Emi Seiti/Ngjyra të theksuara, printime optike ose me lule, referenca për kulturën popullore: printet pop janë tendenca më e padiskutueshme në modën pranverë-verë 2022. Nga pasarelat, mbërrin një prespektivë shumë e qartë se cilat janë prirjet reale të kësaj tendence: nga dukjet e konceptuara në një celës urban disi të lezetshëm deri te fustanet e mbrëmjes, skenikë dhe endërrimtarë, është e pabesueshme sesi cdo maison ka arritur këto gjëra.

Ndërsa jeta më në fund kthehet në normalitet, edhe shikimet bëhen më të egra, më të guximshme, sigurisht që dhe ne duhet të pranojmë se tendencat e modës pranverë-verë 2022 vijnë të na takojnë me veshje me printe pop. Chanel dhe Burberry sjellin propozime joshëse, në pasarelë, jashtëzakonisht femërore dhe të rafinuara, të karakterizuara nga përdorimi i pëlhurave të buta, si dhe me efekt transparent.

Shumë më i strukturuar dhe mbreslënës është fustani i mbrëmjes Christian Cowan, i cili ndërthur pop-in me gjeometrinë. Brandon Maxwell interpreton natyrën ndërsa Dior tërheq botën e kafshëve në këtë rast janë zebrat. Propozimet me lule të riinterpretuara përmes ngjyrave të forta dhe të theksuara dominojnë skenën e Anna Sui dhe Etro. Pastaj është Matthew Williams, drejtori kreativ i Givenchy, i cili këtë sezon bashkëpunoi me artistin njujorkez Josh Smith.

Burberry:

Printet Pop janë tendenca më e guximshme (dhe më energjike) e

Chanel:

Printet Pop janë tendenca më e guximshme (dhe më energjike) e

Printet Pop janë tendenca më e guximshme (dhe më energjike) e

Dior:

Printet Pop janë tendenca më e guximshme (dhe më energjike) e

Anna Sui:

Printet Pop janë tendenca më e guximshme (dhe më energjike) e

Printet Pop janë tendenca më e guximshme (dhe më energjike) e

Brandon Maxwell:

Printet Pop janë tendenca më e guximshme (dhe më energjike) e

Fendi:

Printet Pop janë tendenca më e guximshme (dhe më energjike) e

Printet Pop janë tendenca më e guximshme (dhe më energjike) e

Printet Pop janë tendenca më e guximshme (dhe më energjike) e

Etro:

Printet Pop janë tendenca më e guximshme (dhe më energjike) e

Emporio Armani:

Printet Pop janë tendenca më e guximshme (dhe më energjike) e

Givenchy:

Printet Pop janë tendenca më e guximshme (dhe më energjike) e