Kombinohu me Emin

Veshjet që të ndihmojnë të përballosh vapën e verës

Veshjet që të ndihmojnë të përballosh vapën e

Nga Emi Seiti/ Copat e duhura dhe një vizion strategjik: kompromisi ynë me vapën fillon këtu. Sigurisht që mund të visheni mirë, sigurisht që nuk është aspak e nevojshme të lëmë mënjanë dëshirën tonë për tendencat e modës së verës 2022. Gjithçka që ju nevojitet për të përballuar vapën e kësaj stine është të mbështeteni tek veshjet, sandalet dhe aksesorët e duhur.

Sigurisht një domosdoshmëri do të jetë fustani lino, të cilin mund ta vishni si ditën ashtu edhe natën, nëse kombinohet me sandalet e duhura.

Veshjet që të ndihmojnë të përballosh vapën e

Linku për porosi

Veshjet që të ndihmojnë të përballosh vapën e

Linku për porosi

Sandalet pa takë, të sheshta thjeshtojnë jetën me prakticitet ekstrem. Këpucët elegante të verës janë espadrilles, janë të lehta për t’u veshur dhe na ndihmojnë të luftojmë vapën pa hequr dorë nga një pamje tipike verore.

Veshjet që të ndihmojnë të përballosh vapën e

Linku për porosi

Në vend të bluzave të pambukut, lini vend për pjesët e sipërme të mëndafshit.

Veshjet që të ndihmojnë të përballosh vapën e

Linku për porosi

Veshjet që të ndihmojnë të përballosh vapën e

Veshjet që të ndihmojnë të përballosh vapën e

Linku për porosi