Lajme nga Bota

Foto/ Ndërtesa të njohura në mbarë botën ‘vishen’ me ngjyrat e flamurit të Ukrainës

Foto/ Ndërtesa të njohura në mbarë botën
Sot jemi në ditën e tretë të sulmeve të Rusisë ndaj Ukrainës dhe disa nga ndërtesat më të njohura në botë u ‘veshën’ me ngjyrat blu dhe të verdhë, ngjyrat e flamurit ukrainas.

Ky gjest vjen si mbështetje për popullin e Ukrainës në këto momente të vështira.

Empire State Building në New York City

Foto/ Ndërtesa të njohura në mbarë botën

Syri i Londrës

Foto/ Ndërtesa të njohura në mbarë botën

Porta e Brandenburgut në Berlin

Foto/ Ndërtesa të njohura në mbarë botën

Kulla Eifel në Paris

Foto/ Ndërtesa të njohura në mbarë botën