Modë

10 të veshurat më bukur në Tony Awards, sipas Bazaar

10 të veshurat më bukur në Tony Awards, sipas Bazaar

Emrat më të mëdhenj të kinematografisë u mblodhën mbrëmë në Nju Jork për të festuar 12 muajt e fundit të filmit dhe teatrit. Mes të ftuarve ishte Angelina Jolie, e cila përfaqësonte The Outsiders, muzikalin e shumënominuar që ajo prodhoi. Jolie shoqërohej nga vajza e saj Vivienne dhe ishte veshur me Versace.

Elle Fanning u vesh me Saint Laurent dhe Alicia Keys që mori gjithë familjen në tapet të kuq, ishte veshur me Gucci.

Fotot e 10 të veshurave më bukur, sipas Bazaar, i gjen më poshtë:

Alicia Keys

10 të veshurat më bukur në Tony Awards, sipas Bazaar

Angelina Jolie

10 të veshurat më bukur në Tony Awards, sipas Bazaar

Ariana DeBose

10 të veshurat më bukur në Tony Awards, sipas Bazaar

Cynthia Erivo

10 të veshurat më bukur në Tony Awards, sipas Bazaar

Danai Gurira

10 të veshurat më bukur në Tony Awards, sipas Bazaar

Elle Fanning

10 të veshurat më bukur në Tony Awards, sipas Bazaar

Idina Menzel

10 të veshurat më bukur në Tony Awards, sipas Bazaar

Jessica Lange

10 të veshurat më bukur në Tony Awards, sipas Bazaar

Rachel McAdams

10 të veshurat më bukur në Tony Awards, sipas Bazaar

Sarah Paulson

10 të veshurat më bukur në Tony Awards, sipas Bazaar

Tiranapost.al