Modë

Çfarë veshi kasti i Barbie-t në Golden Globes: Për habi, shumica nuk ishte me pink

Çfarë veshi kasti i Barbie-t në Golden Globes: Për habi,

Nëse do të kishte një kast që pritej të bënte një paraqitje emocionuese në tapetin e kuq të Golden Globes, ishte ai i filmit Barbie.

Çfarë veshi kasti i Barbie-t në Golden Globes: Për habi,

Çfarë veshi kasti i Barbie-t në Golden Globes: Për habi,

Filmi ishte i nominuar 9 herë.

Duke qenë se roza është ngjyra karakteristike e Barbie-t pritej që edhe aktorët, burra-gra të visheshin në pink, por jo. E vetmja që veshi fustan rozë ishte Margot Robbie, protagonistja.

Çfarë veshi kasti i Barbie-t në Golden Globes: Për habi,

Ja çfarë veshën të tjerët:

America Ferrera

Çfarë veshi kasti i Barbie-t në Golden Globes: Për habi,

Ryan Gosling

Çfarë veshi kasti i Barbie-t në Golden Globes: Për habi,

Issa Rae

Çfarë veshi kasti i Barbie-t në Golden Globes: Për habi,

Simu Liu

Çfarë veshi kasti i Barbie-t në Golden Globes: Për habi,

Will Ferrell

Çfarë veshi kasti i Barbie-t në Golden Globes: Për habi,

Hari Nef

Çfarë veshi kasti i Barbie-t në Golden Globes: Për habi,

Ariana Greenblatt

Çfarë veshi kasti i Barbie-t në Golden Globes: Për habi,

Greta Gerwig and Noah Baumbach

Çfarë veshi kasti i Barbie-t në Golden Globes: Për habi,

Billie Eilish

Çfarë veshi kasti i Barbie-t në Golden Globes: Për habi,

Finneas O'Connell (dhe Claudia Sulewski, e dashura)

Çfarë veshi kasti i Barbie-t në Golden Globes: Për habi,

Dua Lipa

Çfarë veshi kasti i Barbie-t në Golden Globes: Për habi,

Mark Ronson dhe gruaja

Çfarë veshi kasti i Barbie-t në Golden Globes: Për habi,