Nën lupën e Stela Sallakut

Lista e dhuratave të fundvitit për ty dhe për gjithë familjen

Kemi filluar herët ta bëjmë përzgjedhjen e dhuratave të fundvitit, në mënyrë që të mbani një sy nga uljet e fundit të nëntorit. Në listën më poshtë ka dhurata për ty dhe për të dashurit tuaj. Që nga veshjet, artikujt e modës, aksesorët, aparatet fotografike dhe aksesorët për influencuesit e ardhshëm. Mjafton të klikosh në foto dhe do të hapet linku, ku mund ta blesh direkt. Ose ruaje për më vonë.

1- Syze për mamat "busy"

Lista e dhuratave të fundvitit për ty dhe për gjithë

Syzet me skeletin e kaftë janë një nga trendet e sezonit. Kombinohen lehtësisht me çdo gjë.

2- Kujdesi për lëkurën

Lista e dhuratave të fundvitit për ty dhe për gjithë

Antioksidanti më i mirë sot për sot në treg.

Lista e dhuratave të fundvitit për ty dhe për gjithë

Tonifikues dhe pastrues.

Lista e dhuratave të fundvitit për ty dhe për gjithë

Hidratues për mëngjes dhe darkë.

3- Aksesorë për atë

Lista e dhuratave të fundvitit për ty dhe për gjithë

Mund të zgjedhësh, që nga Apple watch e deri te versionet më të thjeshta.

Lista e dhuratave të fundvitit për ty dhe për gjithë

Këpucë për atë, nga ato me stil!

4- Kujdesi për flokët

Lista e dhuratave të fundvitit për ty dhe për gjithë

I provuar dhe i vërtetuar, anti-frizz më i mirë në treg.

Lista e dhuratave të fundvitit për ty dhe për gjithë

Edhe tharëse dhe stiluese flokësh.

Lista e dhuratave të fundvitit për ty dhe për gjithë

Pas larjes, për shkëlqim dhe hidratim.

5- Calvin Klein

Lista e dhuratave të fundvitit për ty dhe për gjithë

Blija të gjithë setin, bashkë me boxer-at.

6- Akseosrë për fashionistet

Lista e dhuratave të fundvitit për ty dhe për gjithë

Lista e dhuratave të fundvitit për ty dhe për gjithë

Vathët "hoops" i kombinoni me golf.

Lista e dhuratave të fundvitit për ty dhe për gjithë

Ideale për festat e fundvitit.

Lista e dhuratave të fundvitit për ty dhe për gjithë

7- Aksesorë për influenceret e ardhshme

Lista e dhuratave të fundvitit për ty dhe për gjithë

Që të bësh videot profesionale, si ato që sheh në Instagram.

Lista e dhuratave të fundvitit për ty dhe për gjithë

DJI është stabilizues për telefonin.

Lista e dhuratave të fundvitit për ty dhe për gjithë

Një nga aparatet më të përdorura në rrjete sociale.

Lista e dhuratave të fundvitit për ty dhe për gjithë

Printeri i fotove, aq i vogël sa mbahet edhe në xhep.