Nën lupën e Stela Sallakut

Stela Sallaku: Po të isha unë stilistja e Carrie Bradshaw tek saga e tretë e “Sex and the city”, do e kisha veshur kështu

Stela Sallaku: Po të isha unë stilistja e Carrie Bradshaw tek saga e

Nuk kam asnjë gjë me stilisten e filmit, por mendoj që është larg karakterit të Carrie (Sarah Jessica Parker) tek filmi i tretë i sagës. Tani Carrie dhe mikeshat e saj, po kalojnë një fazë të jetës ku luksi nuk duhet të jetë problem. Që më herët në serial madje, Charlotte bënte punët e shtëpisë me fund krem nga Valentino. Edhe vetë filmi i dytë fillon me shprehjen e Carrie, e cila thotë “Erdha në New York fiks 20 vite më parë për të kërkuar 2 L-të. Labels (markat) dhe Love (dashurinë).

Stela Sallaku: Po të isha unë stilistja e Carrie Bradshaw tek saga e

Kurrsesi Carrie që njohim të gjithë, nuk do vishte një fustan 20 dollarësh tani, rreth 30 vite më vonë. Jo se kam ndonjë gjë me markat ekonomike, por nuk janë përfaqësuese të personazhit.

Stela Sallaku: Po të isha unë stilistja e Carrie Bradshaw tek saga e

Stela Sallaku: Po të isha unë stilistja e Carrie Bradshaw tek saga e

Ka kaluar kohë, vajzat e dikurshme 20 vjeçare tani janë më të pjekura, më të suksesshme dhe më të sofistikuara. Për të gjetur veshjet e duhura për një personazh si Carrie, e cila është një nga autoret më të suksesshme në New York, si dhe shkrimtare në Vogue, duhet të njohësh karakterin, format e trupit dhe moshën. Nuk kam asnjë gjë me flokët me thinja, madje nëse do tregohesha 100% e sinqerë, më pëlqejnë shumë. Mendoj se i shkojnë realisht shumë me tipin e saj, që gjithnjë ka shkuar kundra rrymës.

Stela Sallaku: Po të isha unë stilistja e Carrie Bradshaw tek saga e

Edhe look-u i ‘Robin Hood’, me kapelën dhe jumpsuit-in bezhë, dukej sikur i mungonte diçka. Kam rezerva edhe për fundin me kuadrate të vogla dhe këmishën e bardhë. Carrie ka qenë trendi dhe avant-garde, por dhe sensuale. Më poshtë kam zgjedhur disa veshje, që mendoj se Carrie-t do t’i shkonin shumë me personalitetin dhe stilin.

Stela Sallaku: Po të isha unë stilistja e Carrie Bradshaw tek saga e

1- Drekë me mikeshat

Stela Sallaku: Po të isha unë stilistja e Carrie Bradshaw tek saga e

2- Shopping me Charlotte

Stela Sallaku: Po të isha unë stilistja e Carrie Bradshaw tek saga e

Stela Sallaku: Po të isha unë stilistja e Carrie Bradshaw tek saga e

3- Takim pune në Vogue

Stela Sallaku: Po të isha unë stilistja e Carrie Bradshaw tek saga e

Stela Sallaku: Po të isha unë stilistja e Carrie Bradshaw tek saga e

4- Piknik me Mirandën në Central Park

Stela Sallaku: Po të isha unë stilistja e Carrie Bradshaw tek saga e

5- Javë mode

Stela Sallaku: Po të isha unë stilistja e Carrie Bradshaw tek saga e

Stela Sallaku: Po të isha unë stilistja e Carrie Bradshaw tek saga e

6- Darkë me mikeshat

Stela Sallaku: Po të isha unë stilistja e Carrie Bradshaw tek saga e

Stela Sallaku: Po të isha unë stilistja e Carrie Bradshaw tek saga e

7- Fundjavë me Big-un

Stela Sallaku: Po të isha unë stilistja e Carrie Bradshaw tek saga e

Stela Sallaku: Po të isha unë stilistja e Carrie Bradshaw tek saga e

8- Për dalje në New York

Stela Sallaku: Po të isha unë stilistja e Carrie Bradshaw tek saga e

Stela Sallaku: Po të isha unë stilistja e Carrie Bradshaw tek saga e

9- Darkë romantike

Stela Sallaku: Po të isha unë stilistja e Carrie Bradshaw tek saga e

Stela Sallaku: Po të isha unë stilistja e Carrie Bradshaw tek saga e