Nën lupën e Stela Sallakut

Nën lupën e Stelës: Ja kush mendoj se mbrëmë qëlloi me veshjen në premierën “No time to die”

Nën lupën e Stelës: Ja kush mendoj se mbrëmë

Premiera e filmit “No time to die” mblodhi disa nga personazhet më të njohur në kinema "Millenium" mbrëmë. Ishte e natyrshme të doje t’jua shihje veshjet me detaje, parakalimet në tapetin e kuq, grimin dhe aksesorët. Në fund të fundit, kishim nevojë për një event të tillë pas një viti pandemik.

Nën lupën e Stelës: Ja kush mendoj se mbrëmë

Nën lupën e Stelës: Ja kush mendoj se mbrëmë

Në Tiranë mbizotëronte e zeza dhe kostumet “tuxedo” të meshkujve. Ndërsa në Londër pamë fustane gala, me ngjyra e dizajne të ndryshme. Ajo që ra në sy ishte Kate Middleton me fustanin e saj floriri me temina, i cili vodhi vëmendjen e mbrëmjes. Vetë “James Bond” (Daniel Craig) kishte veshur xhaketë kadife në ngjyrë uthulle, me pantallona të zeza.

Nën lupën e Stelës: Ja kush mendoj se mbrëmë

Nën lupën e Stelës: Ja kush mendoj se mbrëmë

Më ra në sy kostumi i Estela Ujkës, e cila godet shpesh me zgjedhjet e tapetit të kuq. Në fillim m’u si një nga kostumet e leshta, të cilat janë dhe trend, por jo. Ka një teksturë si "chiffon" i qëndisur me vargje paralele. Bëjnë një kontrast të këndshëm me buzët dhe aksesorët e zinj. Bizhuteritë floriri luajnë lojën “peekaboo” (kukafshehti).

Nën lupën e Stelës: Ja kush mendoj se mbrëmë

Soni Malaj kishte veshur fustan/xhaketë, i cili ka motive rombesh dyngjyrshe (livando dhe pana). Jakë klasike, e cila fillon me kopsë teke dhe përfundon në dopiopet. Ka krijuar pala të vogla nëpër të, të cilat nuk duken mirë. Është dizanjuar si fustan i shkurtër me dy prerje përpara në formë palash. Ndoshta nuk është zgjedhja më e mirë për të parë një film në kinema.

Nën lupën e Stelës: Ja kush mendoj se mbrëmë

Nën lupën e Stelës: Ja kush mendoj se mbrëmë

Më pëlqen kombinimi i xhaketës së Rovena Dilos, me fundin "chiffon". Është shumë i bukur balancimi mes xhaketës “box cut” dhe feminilitetit të fundit. E vetmja gjë që mund të ishte ndryshuar, janë çizmet.

Nën lupën e Stelës: Ja kush mendoj se mbrëmë

Valbona Selimllarit i shkon çdo gjë që vesh, madje edhe një kostum i zi i thjeshtë, por i shtrenjtë.

Nën lupën e Stelës: Ja kush mendoj se mbrëmë

Fustani “tuxedo” i Ajola Xoxës më ra në sy për kontrastin midis mashkullores dhe femërores. Shkonte edhe me natyrën e James Bond.

Nën lupën e Stelës: Ja kush mendoj se mbrëmë

Nën lupën e Stelës: Ja kush mendoj se mbrëmë

Shumica e të ftuarve kishin zgjedhur të zezat, ose siç i thonë francezët, “off black”. E zeza është shik, por mund të bëhet e mërzitshme nëse nuk ka një aksesor dominant apo një palë këpucë "alla" Carrie Bradshaw. Do doja të shihja edhe në Tiranë pak Londër, pak ngjyra dhe pak më shumë gala.

Nën lupën e Stelës: Ja kush mendoj se mbrëmë

Nën lupën e Stelës: Ja kush mendoj se mbrëmë

Nën lupën e Stelës: Ja kush mendoj se mbrëmë

Nën lupën e Stelës: Ja kush mendoj se mbrëmë

Nën lupën e Stelës: Ja kush mendoj se mbrëmë

Nën lupën e Stelës: Ja kush mendoj se mbrëmë

Nën lupën e Stelës: Ja kush mendoj se mbrëmë

Nën lupën e Stelës: Ja kush mendoj se mbrëmë

Nën lupën e Stelës: Ja kush mendoj se mbrëmë

*Disa nga fotot janë marrë nga Revista Who